od homola v 12.04.2007 07:30:09
No, já nevím. Většina těch "dustů" je opravdu víceméně zklamáním. Naposledy třeba Tie Kuan Yin z Čajové zahrady, nebo jak se ta zvláštní firma jmenuje.
Jinak, docela dobrej je "dust" z obchodů se sypaným čajem, dole z nádob, ve kterých ho přechovávají. Jestli máte známého prodejce čaje, tak si mu o prach řekněte. Ve většině případů zeleného čaje je to výborná záležitost.
Jinak, mám tu na stole v práci mačču, včetně japonského čawanu, metly, bambus lžíce a japonské dózičky ze dřeva. Už se to chystám kolegovi připravit zhruba půl roku. :-(
Asi se specializuju na vietnamské čaje, kde je v případě některých zelených vcelku znát, že že sousedí s čínským Yunnanem. A Vietnamci mají i vynikající Pchu-er.